TOMMY HILFIGER TH 24/7 KÄYTTÖOHJE

Sisältö 1. Aloittaminen 2. Kellon käyttäminen a. Kellon akun virran, lentotilan ja yhteyden näyttäminen b. Maailmankello- ja aktiivisuusmittaritilat c. Ilmoitusten hylkääminen 3. Kellon toiminnot a. Saapuva puhelu b. Tekstiviesti c. Aktiivisuusmittari d. Maailmankello e. Kalenterimuistutukset f. Sähköposti-ilmoitukset g. Muut ilmoitukset h. Digitaalisen akun virta i. Ilmoitusten värinähälytys 4. Saapuvien puhelujen ilmoitukset a. Saapuvan puhelun hylkääminen b. Saapuvien puhelujen ilmoitusten salliminen tai estäminen 5. Viesti-ilmoitusten muokkaaminen a. Viesti-ilmoitusten salliminen tai estäminen b. Tiettyjen viestisovellusten ilmoitusten salliminen tai estäminen c. Viesti-ilmoitusten värinähälytyksen vaihtaminen 6. Suosikkiyhteystiedot a. Suosikkiyhteystietojen asettaminen b. Suosikkiyhteystiedon poistaminen c. Suosikkiyhteystietojen järjesteleminen d. Ilmoitukset vain suosikkiyhteystiedoilta 7. Sähköposti-ilmoitusten muokkaaminen a. Sähköposti-ilmoitusten salliminen tai estäminen b. Tietyn sähköpostisovelluksen ilmoitusten salliminen tai estäminen c. Sähköposti-ilmoitusten värinähälytyksen vaihtaminen 8. Kalenteri-ilmoitusten muokkaaminen a. Kalenteri-ilmoitusten salliminen tai estäminen b. Tietyn kalenterin ilmoitusten salliminen tai estäminen 9. Sosiaalisen median ilmoitusten muokkaaminen a. Sosiaalisen median ilmoitusten salliminen tai estäminen b. Tietyn sovelluksen ilmoitusten salliminen tai estäminen c. Sosiaalisen median ilmoitusten värinähälytyksen vaihtaminen 10. Muiden sovellusten ilmoitusten muokkaaminen a. Muiden sovellusten ilmoitusten salliminen tai estäminen b. Tietyn sovelluksen ilmoitusten salliminen tai estäminen c. Muiden sovellusten ilmoitusten värinähälytyksen vaihtaminen

11. Aktiivisuusmittari a. Aktiivisuusmittarin salliminen ja estäminen b. Edistymisen tarkistaminen c. Päivittäisten askelmäärien tarkistaminen päivän, viikon tai kuukauden ajalta d. Päivittäisen askelmäärätavoitteen muuttaminen 12. Aikaformaatin vaihtaminen 13. Digitaalisen akun virran tarkistaminen 14. Hiljainen tila 15. Kellon ja puhelimen yhteys a. Bluetooth-yhteyden varmistaminen b. Bluetooth-yhteyden käyttöönotto tai käytöstä poistaminen c. Kellon ja puhelimen yhdistäminen uudelleen 16. Puhelimen asettaminen lentotilaan 17. Kellon yhdistäminen toiseen puhelimeen 18. Puhelimen yhdistäminen toiseen kelloon 19. Mobiilisovelluksen lataaminen uudelleen 20. Kellon päivittäminen 21. Kellon tehdasasetusten palauttaminen 22. Kellon huolto a. Kellon akkujen lataaminen ja vaihto b. Kellon ja laturin liitinosien puhdistaminen c. Kellon rannekkeesta huolehtiminen d. Vedenkestävyys

1. Aloittaminen 1. Aseta aika A. Vedä nuppi varovasti mahdollisimman pitkälle (2). B. Kierrä nuppia ja aseta oikea aika. C. Paina nuppi takaisin normaaliin asentoon (1). 2. Aktivoi kellon digitaaliset toiminnot Käynnistä kello painamalla kellon ylintä nappia, kunnes aloitusnäyttö avautuu. Huom. Jos kellon digitaalinen akku on tyhjentynyt kuljetuksen aikana, aloitusnäyttö ei avaudu. Akku täytyy ensin ladata. 3. Kellon lataaminen Paina laturia kellon liitinosiin, kunnes kuulet naksahduksen. Lataa kelloa vähintään neljä tuntia. Tärkeää. Varmista, että kello on pitävästi kiinni laturissa. Kello värähtää kaksi kertaa, kun se alkaa latautua. Huom. Jos kellon akku on tyhjentynyt kuljetuksen aikana, sinun täytyy ladata kelloa muutama minuutti ennen kuin latauskuvake ilmestyy tai kello värähtää. Paina laturin jompaakumpaa nappia irrottaaksesi laturin kellosta.

Ennen kuin lataat kellon, irrota laturi sähkövirrasta ja puhdista sekä kellon että laturin liitinosat pehmeällä nukattomalla kankaalla. Älä koskaan käytä saippuaa tai kemikaaleja liitinosien puhdistamiseen. Kellossa on kaksi akkua. Toinen akku säätelee kellon digitaalisia toimintoja, ja se voidaan ladata uudelleen. Toinen akku säätelee analogisia toimintoja, eikä sitä voida ladata uudelleen. Molemmat akut täytyy vaihtaa Movado Group, Inc -yhtiön (MGI) virallisen kellonkorjausliikkeessä. Löytääksesi lähimmän kellonkorjausliikkeen mene repairs.mgiservice.com-internetsivuille ja valitse FIND A REPAIR CENTER (Etsi korjausliike) tai luo käyttäjätili käyttääksesi yhtiön korjaus- ja palveluportaalia. Älä koskaan avaa kelloasi tai yritä vaihtaa akkuja itse. Kellon avaaminen mitätöi takuun. MGI on vastuussa vain virallisten korjausliikkeiden tarjoamista palveluista. 4. Mobiilisovelluksen asentaminen Mobiilisovellus yhdistää kellon puhelimeesi. Käytä mobiilisovellusta hallitaksesi tietoja, joita kellosi näyttää. Jos kellosi ei ole yhdistetty mobiilisovellukseen, se näyttää edelleen ajan, mutta et voi käyttää kellon digitaalisia toimintoja. Huom. Puhelimesi käyttöjärjestelmän täytyy olla vähintään joko iOS 9 tai Android 4.4. Mobiilisovellus ei toimi tableteilla. A. Etsi puhelimesi sovelluskaupasta kellosi nimi. B. Lataa ja asenna mobiilisovellus puhelimeesi. 5. Kellon yhdistäminen puhelimeen A. Varmista, että Bluetooth on päällä. Ohjeet tähän löydät puhelimesi ohjekirjasta. Huom. Älä yhdistä kelloa puhelimesi Bluetooth-asetusten kautta. Sinun täytyy käyttää mobiilisovellusta, jotta kellosi näyttää puhelimen ilmoitukset ja muut tiedot. B. Avaa mobiilisovellus ja seuraa näytöllä olevia ohjeita rekisteröidäksesi käyttäjätilisi. C. Mobiilisovellus etsii automaattisesti lähellä olevat kellot. Paina kellon ylintä nappia kerran, jotta aloitusnäyttö ilmestyy ja mobiilisovellus voi löytää puhelimesi. D. Kun mobiilisovellus löytää kellosi, valitse Use This Watch (Käytä tätä kelloa). Kun mobiilisovellus käskee, paina kellon ylintä nappia uudestaan ja näppäile PIN-koodisi, joka näkyy kellon näytöllä.

6. Kellon asentaminen mobiilisovelluksella Huom. Jotta kellosi voi vastaanottaa puhelimen ilmoituksia, ilmoitusten täytyy olla sallittuja puhelimessasi. Lue puhelimesi ohjekirjasta, miten sallia sovellukset. A. Sen jälkeen, kun puhelin on yhdistetty kelloon, valitse NEXT (Seuraava). B. Salli mobiilisovelluksessa Access Notifications (Käytä ilmoituksia), Access Contacts (Käytä yhteystietoja) ja Access Calendar (Käytä kalenteria). Sinun täytyy sallia kaikki kolme, jotta kello toimii kunnolla. Sen jälkeen valitse Next (Seuraava). C. Valitse Next (Seuraava) ja käy läpi mobiilisovelluksen käyttöohjeet. Tämän jälkeen kellon asennus on valmis. 2. Kellon käyttäminen a. Kellon akun virran, lentotilan ja yhteyden näyttäminen Paina kellon alinta nappia kolme sekuntia nähdäksesi kellon akun virran, yhteyden puhelimeen ja lentotilan. Nämä tiedot katoavat automaattisesti viiden sekunnin jälkeen. b. Maailmankello- ja aktiivisuusmittaritilat Paina kellon ylintä nappia kerran ohjaillaksesi kellon maailmankello- ja aktiivisuusmittaritiloja. Kun kellosi on maailmankellotilassa, paina alinta nappia kerran nähdäksesi ajan valitsemassasi kaupungissa. Kun kellosi on aktiivisuusmittaritilassa, paina alinta nappia kerran nähdäksesi edellisen päivän askelmäärän. c. Ilmoitusten hylkääminen Paina ylintä nappia kerran hylätäksesi ilmoituksen tai puhelun. Jos haluat hylätä kaikki ilmoitukset, paina ylintä nappia pitkään.

3. Kellon toiminnot a. Saapuva puhelu Soittajan nimi näkyy, jos soittaja on yhteystiedoissasi. Muuten näytöllä näkyy puhelinnumero. Paina kellon ylintä nappia kerran hylätäksesi puhelun. b. Tekstiviesti Tekstiviestin lähettäjän nimi näkyy näytöllä, jos lähettäjä on yhteystiedoissasi. Muuten näytöllä näkyy lähettäjän puhelinnumero. Paina alinta nappia niin monta kertaa kuin on tarpeen lukeaksesi koko viestin. Paina ylintä nappia kerran hylätäksesi viestin. c. Aktiivisuusmittari Aktiivisuusmittari seuraa päivittäistä askelmääräsi ja kehitystäsi kohti päivittäistä tavoitettasi. Paina kellon ylintä nappia kerran tarkistaaksesi päivän askelmäärän. Edellisen päivän askeleet näet painamalla kellon alinta nappia kerran. Kellosi ilmoittaa, kun päivittäinen tavoitteesi täyttyy. Käytä mobiilisovellusta seurataksesi päivittäistä askelmäärääsi. Mobiilisovelluksesta löydät myös viikoittaisia askelmääriäsi kuvaavan pylväsdiagrammin ja kuukausittaisia suuntauksia kuvaavan viivadiagrammin. d. Maailmankello Maailmankello synkronoituu automaattisesti puhelimesi kanssa. Mobiilisovelluksessa voit valita aikavyöhykkeitä, joita kellosi näyttää, ja vaihtaa kaupunkien järjestystä kellon näytöllä. Paina alinta nappia kerran selataksesi valitsemiasi kaupunkeja.

e. Kalenterimuistutukset Kellosi synkronoituu puhelimesi kalenterin kanssa ja muistuttaa tulevista tapaamisista. Paina alinta nappia kerran selataksesi muita tietoja (esim. tapaamisaika ja -paikka). Paina ylintä nappia kerran hylätäksesi ilmoituksen. f. Sähköposti-ilmoitukset Jos olet sallinut sähköposti-ilmoitukset, lähettäjän nimi ja viesti näkyvät kellon näytöllä, kun saat uuden sähköpostin. Paina alinta nappia niin monta kertaa kuin on tarpeen lukeaksesi koko sähköpostin. Paina ylintä nappia kerran hylätäksesi sähköpostin. g. Muut ilmoitukset Kellosi vai saada ilmoituksia miltä tahansa puhelimesi sovellukselta, joka lähettää ilmoituksia. Jos haluat hylätä ilmoituksen, paina ylintä nappia kerran. h. Digitaalisen akun virta Kellosi ilmoittaa, kun digitaalisia toimintoja säätelevässä akussa on alle 20 %:a virtaa. Kun akussa on alle 10 %:a virtaa, kellosi ilmoittaa toisen kerran. Nähdäksesi akun virran paina kellon alinta nappia kolme sekuntia. Voit myös tarkistaa akun virran mobiilisovelluksesta, josta se löytyy aloitusnäytön alareunasta.

i. Ilmoitusten värinähälytys Kello värisee, kun se muistuttaa sinua tapahtumasta. Värinähälytyksillä on joko korkea tai matala tärkeysaste. Voit myös vaihtaa useimpien ilmoitusten hälytyksen tärkeysasteen. Jos ilmoitus on tärkeä, kello värisee kauemmin. Ilmoitusten tärkeysasteen salliminen, estäminen tai vaihtaminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Napsauta ilmoituksen viereistä painiketta salliaksesi tai estääksesi ilmoituksen hälytyksen. Valitse Edit (Muokkaa) vaihtaaksesi värinähälytyksen tärkeysastetta. Huom. Voit sallia värinähälytyksen mille tahansa sovellukselle. Tämän hälytyksen tärkeysaste on automaattisesti matala. Voit vaihtaa tärkeysasteen seuraamalla yllä olevia ohjeita. 4. Saapuvien puhelujen ilmoitukset a. Saapuvan puhelun hylkääminen Kun saat ilmoituksen saapuvasta puhelusta, paina kellon nappia kerran. b. Saapuvien puhelujen ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Napsauta Calls-kohdan (Puhelut) viereistä painiketta salliaksesi tai estääksesi ilmoitukset.

5. Viesti-ilmoitusten muokkaaminen a. Viesti-ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Napsauta Messaging-kohdan (Viestit) vieressä olevaa painiketta salliaksesi tai estääksesi ilmoitukset. b. Tiettyjen viestisovellusten ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Messaging-kohdan (Viestit) vieressä oleva Edit (Muokkaa). Huom. Jos puhelimessasi on iOS-käyttöjärjestelmä, tekstiviestisovellus on nimellä SMS. Muut viestisovellukset on listattu niiden nimillä. c. Viesti-ilmoitusten värinähälytyksen vaihtaminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Messaging-kohdan (Viestit) vieressä oleva Edit (Muokkaa). 3. Valitse joko matala tai korkea tärkeysaste Vibration Style -kohdan (Värinätyyli) vierestä. 6. Suosikkiyhteystiedot Huom. Jos sallit suosikkiyhteystiedot, saat kelloosi viesti- ja puheluilmoituksia vain näistä numeroista. a. Suosikkiyhteystietojen asettaminen Sinulla voi olla korkeintaan 12 suosikkiyhteystietoa. Voit käyttää suosikkiyhteystietolistaa puhelujen ja viestien suodattamiseen. 1. 2. 3. 4. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). Valitse Favorite Contacts -kohdan (Suosikkiyhteystiedot) vieressä oleva Edit (Muokkaa). Valitse Add New (Lisää uusi), kun haluat lisätä uuden yhteystiedon. Selaa tai käytä Find a Contact -kenttää (Etsi yhteystieto) löytääksesi yhteystiedon, joka on tallennettu puhelimeesi. Napauttamalla nimeä lisäät yhteystiedon suosikkeihin. 5. Valitse Done (Valmis). b. Suosikkiyhteystiedon poistaminen 1. 2. 3. 4. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). Valitse Favorite Contacts -kohdan (Suosikkiyhteystiedot) vieressä oleva Edit (Muokkaa). Valitse Edit (Muokkaa) Favorite Contacts -näytöllä (Suosikkiyhteystiedot). Paina -kuvaketta poistettavan yhteystiedon vieressä.

c. Suosikkiyhteystietojen järjesteleminen 1. 2. 3. 4. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). Valitse Favorite Contacts -kohdan (Suosikkiyhteystiedot) vieressä oleva Edit (Muokkaa). Valitse Edit (Muokkaa) Favorite Contacts -näytöllä (Suosikkiyhteystiedot). Paina yhteystiedon vieressä olevaa -kuvaketta pitkään ja raahaa yhteystieto haluamallesi paikalle listalla. d. Ilmoitukset vain suosikkiyhteystiedoilta 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Napsauta Favorite Contacts -kohdan (Suosikkiyhteystiedot) vieressä olevaa painiketta saadaksesi ilmoituksia vain haluamistasi numeroista. 7. Sähköposti-ilmoitusten muokkaaminen Huom. Jos puhelimessasi on iOS-käyttöjärjestelmä, sähköposti-ilmoitusten täytyy olla sallittuja puhelimessasi, jotta ilmoitukset näkyvät kellossa. a. Sähköposti-ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Napsauta Email-kohdan (Sähköposti) vieressä olevaa painiketta salliaksesi tai estääksesi ilmoitukset. b. Tietyn sähköpostisovelluksen ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Email-kohdan (Sähköposti) vieressä oleva Edit (Muokkaa). 3. Salliaksesi ilmoitukset valitse sovellus. Poista valinta estääksesi ilmoitukset. c. Sähköposti-ilmoitusten värinähälytyksen vaihtaminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Email-kohdan (Sähköposti) vieressä oleva Edit (Muokkaa). 3. Valitse joko matala tai korkea tärkeysaste Vibration Style -kohdan (Värinätyyli) vierestä. 8. Kalenteri-ilmoitusten muokkaaminen a. Kalenteri-ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Napsauta Calender-kohdan (Kalenteri) vieressä olevaa painiketta salliaksesi tai estääksesi ilmoitukset. b. Tietyn kalenterin ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Calender-kohdan (Kalenteri) vieressä oleva Edit (Muokkaa).

3. Selaa, kunnes löydät sovelluksen nimen. 4. Salliaksesi ilmoitukset valitse sovellus. Voit esimerkiksi valita saavasi ilmoituksia sekä työ- että syntymäpäiväkalenterilta. Poista valinta estääksesi ilmoitukset. 9. Sosiaalisen median ilmoitusten muokkaaminen a. Sosiaalisen median ilmoitusten salliminen tai estäminen Huom. Lue ”Viesti-ilmoitusten muokkaaminen” salliaksesi ilmoitukset sosiaalisen median sovellusten yksityisviesteistä. 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Paina Social-kohdan (Sosiaalinen media) vieressä olevaa painiketta salliaksesi tai estääksesi ilmoitukset. b. Tietyn sovelluksen ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Social-kohdan (Sosiaalinen media) vieressä oleva Edit (Muokkaa). 3. Salliaksesi ilmoitukset valitse sovellus. Poista valinta estääksesi ilmoitukset c. Sosiaalisen median ilmoitusten värinähälytyksen vaihtaminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Social-kohdan (Sosiaalinen media) vieressä oleva Edit (Muokkaa). 3. Valitse joko matala tai korkea tärkeysaste Vibration Style -kohdan (Värinätyyli) vierestä. 10. Muiden sovellusten ilmoitusten muokkaaminen Jos olet sallinut muut ilmoitukset puhelimessasi, kellosi voi näyttää minkä tahansa sovelluksen ilmoituksia. Ohjeet ilmoitusten sallimiseen löydät puhelimesi ohjekirjasta. Huom. Kun asennat mobiilisovelluksen puhelimeen, jossa on iOS-käyttöjärjestelmä, lista muista saatavilla olevista sovelluksista saattaa olla tyhjä. Lista täyttyy, kun nämä sovellukset alkavat lähettää ilmoituksia puhelimeesi ja mobiilisovellus löytää ne. a. Muiden sovellusten ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Napsauta Other-kohdan (Muu) vieressä oleva painiketta salliaksesi tai estääksesi ilmoitukset. b. Tietyn sovelluksen ilmoitusten salliminen tai estäminen 1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Other-kohdan (Muu) vieressä oleva Edit (Muokkaa). 3. Salliaksesi ilmoitukset valitse sovellus. Poista valinta estääksesi ilmoitukset c. Muiden sovellusten ilmoitusten värinähälytyksen vaihtaminen

1. Valitse mobiilisovelluksessa Notifications (Ilmoitukset). 2. Valitse Other-kohdan (Muu) vieressä oleva Edit (Muokkaa). 3. Valitse joko matala tai korkea tärkeysaste Vibration Style -kohdan (Värinätyyli) vierestä. 11. Aktiivisuusmittari Aktiivisuusmittari seuraa edistystäsi kohti päivittäistä askelmäärätavoitettasi ja näyttää diagrammeja viikoittaisten ja kuukausittaisten tavoitteiden saavuttamisesta. a. Aktiivisuusmittarin salliminen ja estäminen 1. Paina asetuskuvaketta mobiilisovelluksessa. 2. Napsauta Activity Tracking -kohdan (Aktiivisuuden seuraaminen) vieressä olevaa painiketta salliaksesi tai estääksesi askelmäärän seuraamisen. b. Edistymisen tarkistaminen Paina kellosi ylintä nappia kerran. Valitse mobiilisovelluksessa ACTIVITY (Aktiivisuus). c. Päivittäisten askelmäärien tarkistaminen päivän, viikon tai kuukauden ajalta 1. Valitse mobiilisovelluksessa ACTIVITY (Aktiivisuus). Päivittäinen askelmäärä ja tavoite näkyvät. 2. Valitse WEEK (viikko) tai MONTH (kuukausi), jolloin näet kuluvan viikon tai kuukauden askelmäärän. Jos kellosi yhteys puhelimeen katkeaa, kello jatkaa aktiivisuusmittarin tietojen keräämistä, mutta ei voi lähettää tietoja mobiilisovellukselle. Mobiilisovellus näyttää viimeisimpänä lähetetyt aktiivisuusmittarin tiedot. Kun yhdistät kellon puhelimeen, tiedot lähetetään mobiilisovellukselle. Jos kellosi yhteys puhelimeen on katkaistuna yli kaksi päivää, jotkin tiedot saattavat kadota. d. Päivittäisen askelmäärätavoitteen muuttaminen 1. 2. 3. 4. Valitse mobiilisovelluksessa ACTIVITY (Aktiivisuus). Valitse Daily Goal -laatikko (Päivittäinen tavoite). Syötä päivittäinen askelmäärätavoite. Valitse Save (Tallenna). 12. Aikaformaatin vaihtaminen 1. Valitse asetuskuvake mobiilisovelluksessa. 2. Valitse 24 tunnin muoto napsauttamalla aikaformaattia säätelevää painiketta. Jos et halua käyttää 24 tunnin muotoa, napsauta painiketta uudestaan.

13. Digitaalisen akun virran tarkistaminen Paina kellon alinta nappia kolme sekuntia. Akun virta näkyy myös mobiilisovelluksen aloitusnäytön alalaidassa. 14. Hiljainen tila Hiljaisessa tilassa ilmoitukset on estetty tietyltä ajanjaksolta. Kellon asetuksissa ilmoitukset on automaattisesti estetty kello 22:n ja 7:n välillä. Voit vaihtaa tämän asetuksen mobiilisovelluksessa. 1. Paina asetuskuvaketta mobiilisovelluksessa. 2. Napsauta Silence watch notifications between XX and XX -kohdan (Hiljennä ilmoitukset XX:n ja XX:n välillä) viereistä painiketta säädelläksesi hiljaista tilaa. Voit asettaa hiljaisen tilan alkamaan ja loppumaan tiettyyn aikaan. Hiljaisen tilan voi valita toistumaan päivittäin. Kello näyttää ainoastaan laitteen varoitukset (esim. alhainen akku) tänä aikana. 3. Valitse START TIME (aloitusaika) tai END TIME (lopetusaika) asettaaksesi hiljaisen tilan aloitusja lopetusajan. 15. Kellon ja puhelimen yhteys a. Bluetooth-yhteyden varmistaminen Paina kellon alinta nappia kolme sekuntia Bluetooth-yhteys näkyy myös mobiilisovelluksen aloitusnäytön alalaidassa. b. Bluetooth-yhteyden käyttöönotto tai käytöstä poistaminen Paina kellon alinta ja ylintä nappia yhtä aikaa kerran. c. Kellon ja puhelimen yhdistäminen uudelleen Kokeile näitä keinoja tässä järjestyksessä, jos puhelimesi ja kellosi yhteys on katkennut. 1. Varmista, että kello on täyteen ladattu ja että kello ja puhelin ovat lähellä toisiaan. Paina kellon ylintä nappia kerran. 2. Varmista, että Bluetooth on päällä sekä puhelimessa että kellossa. 3. Avaa mobiilisovellus. 4. Sulje mobiilisovellus ja avaa se uudelleen. Jos nämä keinot eivät toimi, kokeile seuraavia: • • • • Varmista, että puhelimen lentotila on pois päältä. Varmista, että kellon lentotila on pois päältä. Varmista, että mobiilisovellus toimii. Käynnistä Bluetooth uudelleen.

• Soita asiakasneuvontaan. Huom. Paina mobiilisovelluksen asetuskuvaketta ja valitse Help & Support (Apu ja tuki). Täältä löydät asiakasneuvonnan numeron. 16. Puhelimen asettaminen lentotilaan Lentotila ja Bluetooth eivät voi olla päällä samaan aikaan. Lentotilassa kello saa ilmoituksia vain aktiivisuusmittarilta ja laitteelta (esim. alhainen akku). Muut ilmoitukset, kuten kalenteri-ilmoitukset, on estetty. Lentotila käynnistetään ja suljetaan painamalla kellon ylintä ja alinta nappia kerran samaan aikaan. 17. Kellon yhdistäminen toiseen puhelimeen 1. Paina mobiilisovelluksen asetuskuvaketta ja valitse sitten Sign Out (Kirjaudu ulos). Huom. Jotkin tiedot saattavat kadota. 2. Valitse OK vahvistaaksesi, että haluat kirjautua ulos. 3. Kehotus kellon poistamisesta ilmestyy. Jos valitset OK, kellosi palauttaa automaattisesti tehdasasetukset. Jos valitset SKIP (Ohita), sinun täytyy painaa kellon alinta nappia pitkään ja samalla painaa kellon ylintä nappia kolme kertaa. Paina sitten alinta nappia kerran vahvistaaksesi toiminnon. 4. Valitse OK, jos sitä pyydetään. Kun olet valmis, mobiilisovellus palaa sisäänkirjautumisnäytölle. 5. Jos puhelimessasi on Android-käyttöjärjestelmä, voit nyt yhdistää kellon toiseen puhelimeen. Jos puhelimessasi on iOS-käyttöjärjestelmä, avaa puhelimesi asetukset ja valitse Bluetooth. Valitse kellon vieressä oleva i-kuvake ja valitse sitten Forget This Device (Unohda tämä laite). Nyt voit yhdistää kellon toiseen puhelimeen. 18. Puhelimen yhdistäminen toiseen kelloon Jos puhelimessasi on iOS-käyttöjärjestelmä, puhelin lähettää ilmoituksia vain yhteen kelloon. Jos haluat saada ilmoituksia toiseen kelloon, sinun täytyy ensin poistaa tämänhetkinen kellosi mobiilisovelluksesta. Vasta sitten voit yhdistää toisen kellon. Jos puhelimessasi on Android OS -käyttöjärjestelmä, puhelimesi lähettää ilmoituksia kaikkiin siihen yhdistettyihin kelloihin. 1. Paina mobiilisovelluksen asetuskuvaketta. 2. Valitse Remove Watch (Poista kello). 3. Valitse OK vahvistaaksesi, että haluat poistaa kellon. Klikkaa OK hyväksyäksesi kehotuksen.

4. Jos puhelimessasi on iOS-käyttöjärjestelmä, avaa puhelimesi asetukset ja valitse Bluetooth. Valitse kellon vieressä oleva i-kuvake ja valitse sitten Forget This Device (Unohda tämä laite). Voit nyt yhdistää puhelimen toiseen kelloon. 19. Mobiilisovelluksen lataaminen uudelleen Jos lataa mobiilisovelluksen uudelleen, myös kello on yhdistettävä puhelimeen uudelleen, Jos puhelimessasi on Android-käyttöjärjestelmä, kellon pitäisi yhdistyä uudelleen puhelimeen. Jos puhelimessasi on iOS-käyttöjärjestelmä, avaa puhelimesi asetukset ja valitse Bluetooth. Valitse kellon vieressä oleva i-kuvake ja valitse sitten Forget this Device (Unohda tämä laite). Voit nyt yhdistää kellon uudestaan puhelimeesi. 20. Kellon päivittäminen Ilmoitus saatavilla olevasta päivityksestä näkyy mobiilisovelluksen aloitusnäytön alakulmassa. 1. Laita kello laturiin. Kellon on oltava laturissa, jotta se päivittyy. 2. Varmista, että kellon akussa on vähintään 80 %:a virtaa. 3. Valitse sovelluksessa ensin INSTALL NOW (Asenna nyt) ja sitten START INSTALLATION (Käynnistä asennus) ladataksesi päivityksen. Huom. Älä paina kellon nappeja tai sulje mobiilisovellusta ennen kuin päivitys on valmis. 4. Kun päivitys on valmis, valitse DONE (Valmis). Jos saat virheilmoituksen, valitse RETRY (Yritä uudelleen). 21. Kellon tehdasasetusten palauttaminen Huom. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki käyttäjätiedot kellostasi. Palauta asetukset vain, jos sinulla on ongelma, joka ei ole ratkennut muulla tavalla, tai jos haluat yhdistää kellon toiseen puhelimeen. Jos kellosi on yhdistetty puhelimeen, käytä mobiilisovellusta asetusten palauttamiseen. 1. Valitse mobiilisovelluksen asetusikoni.

2. Valitse Remove Watch (Poista kello). 3. Valitse OK vahvistaaksesi, että haluat poistaa kellon. Valitse OK hyväksyäksesi kehotuksen. Jos kellosi ei ole yhdistetty puhelimeen, paina kellon alinta nappia pitkään ja paina samalla ylintä nappia kolme kertaa. Paina alinta nappia kerran vahvistaaksesi toiminnon. 22. Kellon huolto a. Kellon akkujen lataaminen ja vaihto Kellossa on kaksi akkua. Toinen akku säätelee digitaalisia toimintoja, ja se voidaan ladata uudelleen. Toinen akku säätelee analogisia toimintoja, eikä sitä voida ladata uudelleen. Tavallisessa käytössä analogisia toimintoja säätelevä akku kestää noin kaksi vuotta. Älä koskaan avaa kelloa itse. Jos kellosi vaatii korjausta, vie tai lähetä se lähimmälle viralliselle kellonkorjausliikkeelle. Älä yritä vaihtaa akkuja itse. Molemmat akut täytyy vaihtaa Movado Group, Inc -yhtiön (MGI) virallisessa kellonkorjausliikkeessä. Löytääksesi lähimmän kellonkorjausliikkeen mene repairs.mgiservice.com-internetsivuille ja valitse FIND A REPAIR CENTER (Etsi korjausliike) tai luo käyttäjätili, jotta voit käyttää yhtiön korjaus- ja palveluportaalia. Huom. MGI on vastuussa vain virallisten korjausliikkeiden tarjoamista palveluista. b. Kellon ja laturin liitinosien puhdistaminen Aina kun sinun tarvitsee ladata kello, irrota laturi virrasta ja puhdista laturin ja kellon liitinosat pehmeällä nukattomalla kankaalla. Tee tämä ennen kuin liität laturin kelloon tai virtaan. Voit kostuttaa kankaan pienellä määrällä isopropyylialkoholia tarpeen mukaan. Älä koskaan käytä saippuaa tai muita kemikaaleja liitinosien puhdistamiseen. b. Kellon rannekkeesta huolehtiminen Kellon rannekkeen käyttöikä riippuu käyttötavasta ja ilmastosta, mutta asianmukainen huolenpito pidentää sen käyttöikää. Pyyhi ranneke veteen kastetulla kankaalla. Käytä mietoon puhdistusaineeseen kastettua kangasta, jos ranneke on ollut kosketuksissa suolaveden, kemikaalien, isopropyylialkoholin tai karkeiden materiaalien kanssa. Vältä kontaktia asetonin, etanolin, orgaanisten liuottimien ja parfyymin kanssa. Huom. MGI:n takuu ei kata rannekkeita. d. Vedenkestävyys Kello täyttää vedenkestävyyden vaatimukset. Tarkista tuotteen tavaraseloste varmistaaksesi vedenkestävyyden. MGI suosittelee, että et käytä kelloa suihkussa tai uidessa. Vältä kellon upottamista veteen ja liitinosien kastumista. Kosteus ja elektrolyyttien jäännökset (esim. kloridi) voivat aiheuttaa syöpymistä tai liitinosien mahdollisen oikosulun.

Jos liitinosat kastuvat, pyyhi ne isopropyylialkoholilla ja kuivaa sitten pehmeällä kankaalla. Liitinosien on oltava kuivia, kun kiinnität laturin. Varoitus: Älä altista kelloasi korkeammalle paineelle/syvyydelle kuin tavaraseloste suosittelee. Kellosi voi vahingoittua tai sen takuu mitätöityä. Tärkeää: Älä koske kellon nappeihin tai vedä nuppia ulos, kun kellosi on märkä tai veden alla. Huom. Movado Group Inc. ei ole vastuussa vuotojen aiheuttamista vaurioista, jotka johtuvat huolimattomasta käsittelystä tai kellon rungon, nupin, tiivisteen tai lasin vaurioista. Vedenkestävyyden takaaminen vaatii vuosittaisen huollon. Tiiviste ja nuppi kuluvat normaalissa käytössä. Nämä osat tulisi tarkistaa ja vaihtaa tarpeen mukaan joka kerta, kun kellosi avataan. Virallinen kellonkorjausliike testaa vedenkestävyyden kaikissa huolloissa. Löytääksesi lähimmän kellonkorjausliikkeen, mene repairs.mgiservice.com-internetsivuille ja valitse FIND A REPAIR CENTER (Etsi korjausliike) tai luo käyttäjätili, jotta voit käyttää yhtiön korjaus- ja palveluportaalia. Vain kello on vedenkestävä: joitakin rannekkeita ei saa käyttää veden alla. Vältä kellon altistamista yllättäville lämpötilan muutoksille. Älä pudota kelloa tai lyö sitä kovaa pintaa vasten. Vedenkestävyys täytyy tarkistaa jokaisen kolauksen jälkeen. Puhdista kellosi säännöllisesti pyyhkimällä se veteen kastetulla pehmeällä kankaalla. Puhdistaminen on erityisen tärkeää, jos kello on ollut kosketuksissa meriveteen.