Chippendale Chippendale on 1700-luvulla syntynyt tyylisuunta, jonka loi englantilainen Thomas Chippendale ja johon kuuluu paljon muutakin esineistöä kuin ruokailuvälineitä. Kultakeskuksen valikoimiin Chippendale tuli 1930-luvun alussa. Sarjasta on vuosien varrella tullut ylivoimaisesti suosituin KOODI TUOTE PITUUS MM KOODI TUOTE PITUUS MM 511-105 Jälkiruokalusikka 168 461-105 Pullonavaaja 140 561-205 Kahvilusikka 116 531-205 Puurolusikka 258 581-405 Kahvimitta 114 451-705 Rapuveitsi 138 331-205 Kakkuatrain 195 311-105 Ruokahaarukka 178 431-205 Kakkuveitsi 210 411-105 Ruokaveitsi 205 321-305 Kakkuhaarukka 150 311-205 Ruokahaarukka 186 351-205 Kalahaarukka 165 411-205 Ruokaveitsi 230 571-705 Kalaotin 240 541-105 Ruokalusikka 185 451-105 Kalaveitsi 195 541-205 Ruokalusikka 205 371-205 Kastikekauha, teräspesä 228 351-605 Salaattihaarukka 260 581-105 Kastikelusikka 155 581-605 Salaattilusikka 260 771-015 Lautasliinarengas Ø40 421-505 Sinappilasta 114 771-025 Lautasliinarengas, kahvipöydän Ø23 551-105 Sokerilusikka 115 391-605 Leivoslapio 230 591-205 Sokeripihdit 113 351-105 Leivoshaarukka 150 591-305 Sokeripihdit 105 381-605 Liemikauha, teräspesä 260 591-005 Suolalusikka 75 561-105 Mokkalusikka 100 561-305 Teelusikka 125 311-605 Paistihaarukka 237 451-805 Voileipäkakkuotin 255 411-605 Paistiveitsi 275 311-005 Voileipähaarukka 163 351-705 Perunahaarukka 175 411-005 Voileipäveitsi 193 411-205P Pihviveitsi 220 421-105 Voiveitsi 167 391-705 Pizza/piirakkalapio 255 421-405 Voiveitsi, henk. koht. 125 391-805 Pizzaleikkuri 165 571-505 Yleislusikka 200 ja laajin hopeinen ruokailuvälinesarja. KOODI TUOTE PITUUS MM 321-205 Asettihaarukka 117 301-405 Hedelmähaarukka 150 401-105 Hedelmäveitsi 170 501-105 Hillolusikka 132 471-205 Juustohöylä 217 471-705 Juustohöylä 230 471-305 Juustokirves 203 471-105 Juustonappi Ø28 441-205 Juustoveitsi 198 511-005 Jälkiruokalusikka 145